Количката е празна
Към всички продукти

Сигнални нашийници за ловни кучета

10,00 лв.

Марка: MiLoVaN®

Опции за покупка
Базова цена:

10,00 лв.

Моля изберете

Подсигурете безопасността на Вашият ловен другар !

 

   Нашийникът е разработен предимно за ловни кучета. Не е предназначен за повод. Използва се с превантивна цел от "приятелски огън". Носейки сигналния нашийник кучето се забелязва отлично на пределни дистанций. Бродерията на личният Ви тел.номер и име дава възможност да Ви открият в случай, че кучето се изгуби и бъде намерено от съвестен човек. За допълнителна сигурност предлагаме и опция за обшиване със светлоотразителна лента. За тези от Вас, които разполагат с GPS тракер изработваме и специално хидрофобирано джобче. Лицевата част е изработена от здрав хидрофобиран плат, вътрешната част е от кожа. Закопчаването е със стабилно велкро. Може да се пере, като това не оказва влияние на яркият цвят и на закопчаването. Всички символи по нашийника са везани.

  Стандартният размер е с дължина 60 см. и ширина 5 см. - подходящ е за кучета около 20-25 кг.
Размерът за териери е с дължина 50 см. и ширина 2,5 см
Размерът за кучета с тегло около 30 кг е с дължина 65 см. и ширина 5 см.

  За по едри кучета изработваме нашийници след като ни предоставите точен размер на обиколка на шията на вашият любимец.

  В процеса на поръчка ще се отвори поле "КОМЕНТАР", моля попълнете в него телефонните номера и имената, които желаете да бъдат избродирани.

 

 

  P.S.  В случай, че желаете нашийникът да бъде използван за повод или да има джобче за GPS устройство,моля разгледайте: http://www.milovan.bg/bg-product-details-23.html


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!